Ebrahs tävlingar

Här publicerar jag Ebrahs samtliga tävlingsresultat med äldsta tävlingen längst ner på sidan. För att se bilderna i större format: klicka på dem.

2016-11-19, Rallylydnad nybörjarklass, Väsby BK.
61 poäng.
Så var debuten gjord! Vi hade inte tränat tillräckligt innan och det märktes, för precis allt var roligt förutom att hålla koll på matte… Pga det ville jag inte ens höra prisutdelningen, men vi fick bättre poäng än väntat. Känslan sa att vi skulle få ca 10 poäng, men det var ju betydligt bättre än så. 3p avdrag för sträckt koppel, 4st 3p-förarfel, 4st 3p-bristande kontakt… Ni förstår temat. Kommentaren “Bra kämpat!” sammanfattar det hela bra. Det var kämpa som gällde, inte samarbeta. Ebrah var dock glad och det borde bara kunna gå bättre i framtiden!

2016-07-31, SvVK-utställning, Strömsholm
Domare: Jenny Marco
Excellent
Så skulle den till synes tjocka junioren in i ringen. Egentligen hade hon inte så farligt mycket överdrivet fett på kroppen, men tack vare enormt mycket muskler under fettet så såg hon inte direkt ut att vara i toppform. Troligen var det därför som det inte gick bättre, för domaren gillade henne i övrigt. Ebrah skötte sig i alla fall mycket, mycket bra!