Dags att fjanta runt i ring…

Ja, nu är det bara någon enstaka dag kvar till “Stora Stockholm”, eller “Stockholm hundmässa” som den nu heter. Vi ska till Älvsjömässan i alla fall. Det har jag koll på.

Jag ska vänta med mina långa skriverier om utställningshat till efter helgen, hoppas på att alla domare dömer fram underbart fina, sunda och trevliga hundar samt hoppas att alla människor är snälla mot varandra och sina hundar… Jag ska hoppas på mängder av bra erbjudanden i olika montrar och med lite tur hinner jag kika på rallylydnaden också.

Det kommer vara människor där som jag känner, några ytligt bekanta och folk som följer mig/hundarna på olika sociala medier. Jag hoppas på att få prata med många, hoppas att de som känner igen mig eller Ebrah kommer fram för att prata lite osv.

Kort sagt hoppas jag på en rolig helg.

Ebrah kommer ställas ut på söndagen. Då ställer jag i unghundsklass och hoppas på ett very good så att hon är klar för eventuella lure coursing-meriter i framtiden. Syskon och släktingar kommer. De ska vi såklart hälsa på.

På lördagen kommer vi vara där under morgonen/förmiddagen, bara för att gå runt lite, titta i montrar och bekanta oss med stället. Vi ska kolla på parkeringsplatser, olika ingångar, rastningsområden m.m. Det kan vara bra inför söndagen.

Aysu då? Hon slipper följa med. Istället kommer hon få sova i soffan hos min mor. Det blir skönt för henne att slippa stimmig miljö med en miljard hundar överallt.

Ebrah är i alla fall inte lika tjock som vid förra utställningen, så ja, det kanske går bra? Vem vet?

This entry was posted in Vardagen. Bookmark the permalink.

3 Responses to Dags att fjanta runt i ring…

 1. Matilda says:

  Jag ska jobba i vaccinationskontrollen på söndag! Har följt er i många år, men jag kommenterar ganska sporadiskt. Men ser jag er måste jag kanske våga säga hej, dina hundar är så himla fina 😀 Jag har funderat på vinthund i många år, och tror egentligen att någon typ av vinthund skulle kunna passa mig väldigt bra, men jag oroar mig för lösgåendet. Så just nu beundrar jag dem på håll 😉

  • Ninni says:

   Misstänker att du inte såg oss 😦 Men om det är så att du bor i närheten av Sthlm och vill träffa oss för att få se saluki lite mer ordentligt i verkligheten, hojta till! 😀

   • Matilda says:

    Nej, jag såg er inte :/ Misstänker att ni gick in genom andra ingången kanske! Jag bor i Uppsala, så inte alls långt bort. Vill absolut träffa saluki på riktigt någon gång, så det ska jag lägga på minnet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s